Milde reinigingsmelk. Reinigt zacht en grondig met vochtinbrengend effect. 250ml. / 500ml.
Reinigingslotion zonder alcohol en geurstoffen. Verfrist, kalmeert en herstelt de hydro-lipidelaag van de huid. 250ml / 500ml.
Super vochtinbrengende en kalmerende fluid. Vrij van geurstoffen. Speciaal samengesteld voor de gevoelige huid. Met zeewier- en plantaardige extracten, vitaminen en hyaluronzuur. 50ml / 200ml.
Voor het volledige huidherstel gedurende de nacht. Verstevigende en voedende crème, zonder geurstoffen. Maakt de huid zacht, comfortabel en vol energie. 50ml/ 200ml.
Specifieke behandeling voor de oogcontour, een fragiele en gevoelige zone. Een lichte formule om tekenen van vermoeidheid, donkere cirkels en wallen rond de ogen weg te werken. 15ml.
Absoluut revolutionair nieuw concept van crème: Het product imiteert de laminaire structuur van de huid. Verstevigt, vernieuwt en herstelt intensief de epidermis zonder chemische additieven. 50ml/ 200ml.
Antiroodheid en couperose behandeling. Met tarwe-extracten die irritatie opheffen en een antioxiderende werking hebben. Gatuline A kalmeert en egaliseert de huidtint. 50ml.