Instant zacht schuim dat gemakkelijk af te wassen is met water, geschikt voor alle huidtypes, het bevat druivenextracten en oligo-elementen, 150ml.
Lotion met druivenextracten met anti-age werking, het bevat oligo-elementen en mineralen, vitaminen en polysacchariden.
Zachte dagcrème met polyphenolen uit druiven en een sterke anti-radicalen werking, Het beschermt de Collageen en Elastine vezels in de huid,50ml.
Anti-rimpel crème die werking van alpha-hydroxy aciden (melk en glycol), combineert met vitamine E en Polyfenolen samen met een zonnefilter.
Uiterst rijke anti-age crème met polyfenotoxyl complex, een neuropeptide dat een Botox-like effect heeft . Met een maximale anti-rimpel, verstevigende en revitaliserende activiteit. 50ml
Actief anti-age serum met Polyfenotoxyl Complex, met Botox like effect. Het heeft een hoge concentratie aan actieve werkstoffen die de rimpels en mimieklijntjes relaxeren. 50ml.
Rimpelvullend, hydraterend serum dat de donkere kringen onder de ogen oplicht. Haloxyl, Argireline, Matrixyl, polifenolen, LasiliumC en vitamine E acetaat, werken synergisch samen en bieden spectaculaire resultaten voor de oogcontour. 15 ml.
Oog- en lippencrème op basis van Viniferin, bekomen door enzymatische reacties van druivensap, rijk aan polyfenolen en resveratrol. Bevat een brede waaier aan anti-oxidanten polyfenolen die een anti-age werking bieden aan de epidermis. Vermindert eveneens kringen en oogwalletjes door een stimulerende actie op de bloedcirculatie van de oogcontour. Iedere morgen en avond aanbrengen en zachtjes inwerken.