Anti-pollutie crème speciaal geformuleerd voor zowel de dagelijkse bescherming van de huid als voor de versterking van de cutane zelfbescherming. Bevat 2 types Hyaluronzuur, met laag en hoog moleculair gewicht die een optimale hydratatie, spankracht en flexibiliteit waarborgen. Aanbrengen in de ochtend na het reinigen van de huid.
Een serum mrt super hoge concentratie aan Hyaluronzuur dat zorgt voor een intensieve cutane hydratatie 24 uur op 24 uur. De huid voelt verjongd, stevig, elastisch,soepel en gelift aan.
Een leave-on masker voor de nacht op basis van Hyaluronzuur en een Polysaccharide die de vermoeide huid helpt helderder, gladder en meer uniform te maken. Verbetert de vochtigheidsgraad van de huid en beschermt tegen externe stressfactoren. Het masker aanbrengen op het gelaat en een ganse nacht laten inwerken. 50 ml
Masker met dubbele werking: scrub en behandeling in 1 enkel product. Door de combinatie van Perliet partikels en witte klei wordt de huid bevrijd van dode cellen en ziet ze er rein enmat uit.